Tek Mesajı Görüntüle
Eski 29-04-2008, 10:37   #13 (permalink)
inşaatçı

Alıntı:
Orijinal Gönderi lopus Mesajı Görüntüle
çok iyi anlamadığınız kunular da hep alay eder siniz bide bu forumdaki aptal benim sana gör peki dediğin gibi olsun aptal benim ama bir ssorum olacak saçma yad değil ama cevap istiyom olmadığını kanıtla yada neden olamayacağını kanıtla bundan binlerce yıl önce yaşayan insanlar bu gün uçan uçakları görse nederdi acaba bazıalrı inanılardı bazılarıda inananları aptal derdi şimdiki gibi ama burdaki asıl aptal olanlar devletler oluyo mesala maksikalılar brazilyalılar arcantinliler amarikalılar bu çok ülkede görüntülerle tespit edilen görüntüleri yayınlıyan televizyon kanalları ben ce bu dünyadaki herkes aptal sizler akıllısınız bu düşüncedendirki hala hala uçan bir uçak yada heli kopterimiz olacak diye hayal kuruyoz uyan dostum adamlar marsta yaşam arıyolar milyarlarca dolar harcayıp aptalmı o adamlar okadar parayı macara olsun herkes egosunu tatmin etsin diyemi harcıyolar

ahhhh lopus ahhhh...
yazdıklarını tercüme ettirdim...
bu uslubumdan neler çektim bir bilsen...

konuyu baştan aşağıya oku ! imaginative adlı üyenin en mantıklı açıklamayı yaptığını göreceksin (bana göre) ! eğer imaginative gibi anlatılsaydı bu olay şuan dünyada ufo lara inanmayan kalmayacaktı eminim...

kanıt istiyorsun birde... engin kaynaklardan engin bilgilerle katılmak isterdim bu konuya... bizi bu hallere düşüren kader utansın daha ne diyim
inşaatçı kişi çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla