Alıntı:
Orijinal Gönderi inşaatçı işte ufo gerçeği budur 
gökte aradığımızı yerde buluruz belki... havaya aval aval bakınmaya da gerek yok bence...
uçamayan fakat osuran ama tanımlayamadıklarımız var bunu ispatlayacam... hatta forumda bile yazı yazanları var !
taş ve sopalarınızı hazır edin ! uçamayan sadece koşan ufolarla savaşacaz  |
Alıntı:
Orijinal Gönderi imaginative Arkadaşlar bilimsel yada bilimin doğrulayamadığı konularda yorum yapmak ne kadar doğru sizce. UFO, bir kısaltmadır. Açılımı, Uçan Fakat Osurmayan dır. Çok afedersiniz ama aynen böyle tabir edildiği için yazmak zorundayım.
İspanya Krallığı MAYALAR a özgürlük getirmek için, Mayaların yaşadığı vatanı işgal ederken, F-16 savaş uçakları ve "B-52 ağır bombardıman" uçaklarını kullanmıştı. Günümüzdeki jet motorlu veya pervaneli uçakların " Back To me" yani Türkçe tabiri ile arka kısımlarından çıkan ateşin, Ufo lardan çıkmaması nedeniyle bu isim verilmiştir. Yani Bu terimi ilk kez Mayalar ortaya atmıştır.
Mayalar kendilerine bomba atmayan ve özgürlük getirmeyen bu cisimlerden çıkan canlıları çok sevmişler, kız alıp kız vermişlerdir. Fakat zamanla bu evliliklerden doğan çocukların dünya ortamında bozuldukları ve şu anki ABD devletinin temellerini attıkları rivayet edilir. (BKNZ. Haydar Dümen-Bozuk Neslin Nedenleri)
Ağır dille yazmak zorunda kaldım, kusura bakmayın. Sorumlu bilimadamı örneğiyim.  |
Of yaa... Şimdi sizin ikinizin aynı surette olmanızı istiyorum. Hem uçup hem osurabiliyosunuz. Hayallerimin erkeği iki tane. Çok zekisiniz ya... Şimdi 11 tane boyut varsa hali hazırdaki boyutta biriyle çıktığımda default olarak 11 tane sevgilim mi oluyo? Peki sevgilimi aldatırsam bunnar 11-11 maç yapar mı
Bu arada gece gece bu saatlerde beni neden korkutuyosunuz. O ışık toplarından ben bi ara rüyamda hep görürdüm.