Tek Mesajı Görüntüle
Eski 02-05-2008, 18:56   #16 (permalink)
RapPesimist

ayrıca sagonun son albümünün adı 'Kötü insanları tanıma senesi' ve gayet doğru insan dostları tarafından vurulunca ancak böyle bi albüm ismi seçer
ceza dinlemem cezanın yaptığı rapten de hoşlanmıyorum
ben sagocuyum imzamda ne yazdığına bak ondan sonra benle laf yarışına girmeye çalış eğer elin elveriyosa

ve otobiyografisini okumakla kalmadım sana en ayrıntılısından sagonun tüm hayatını sayar dökerim anladın mı
ben öyle sözde kalan fan takılan tiplerden değilim sevdiğim sanatçıyı sonuna kadar dinlerim ve fan ı olduğum zaman da sonuna kadar araştırırım sadece bi otobiyografi okumakla kalsaydı bu iş sana o zaman tüm sanatçıların en kısasından otobiyografisini verirdim
fan olmak onun hayatını öğrenmekle değil onun yaptığı müziğe saygı duymak,onun müziklerini sonuna kadar dinlemek sözlerine kulak asmaktır işte ben bunu cezada göremediğim için ceza dinlemiyorum
son sözüm de eğer tartışmaya girmek istiyosan girelim benim için sorun değil
ama benim diyeceğim sadece gerçekleri saptırmadan şurda seviyeli bi forumdayız gerçekleri olduğu gibi gerçek verelim ve insanları ne kadar sevmesek de aşağılamıyalım
benm ruh halim karamsar nickime bak pesimistiğim içim karamsar herşeye karamsar yaklaşırım o yüzden rap ve sagopa bana hitap eden bi müzik türü
ha rapte sadece sago mu dinliyosun dersen fan ı olduğum bi sagopa bir de mozole mirach&sitem depresif ikilisi var benim ruhuma hitap eden insanları müzikleri ve her tür şarkıyı dinlerim
rapçiyim olabilir ama slow da dinlerim illa sürekli rap dinlicek halim de yok istediğim zaman istediğimi dinlerim anlatabildim umarım
sadece benimle dalaşma

Son Düzenleme RapPesimist tarafından 02-05-2008 19:09 de yapıldı.
RapPesimist kişi çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla