06-01-2006, 22:28
|
#1 (permalink)
|
| | Zara--Sarkı Sözleri AH HAMAMCI Ah hamamcı bu hamama aman Güzellerden kim gelir Ah ne bileyim ay efendim aman Günde yüzbin can gelir Ardında cariyesi ile aman Önünde sultan gelir Yağma yağmur esme rüzgar aman Yolda yolcum var benim aman Ah serimi sevdaya saldım aman Yar ile cengim var benim BAŞIMDA ALTIN TACIM Başımda altın tacım Hem susuzum hem açım Yarimi bana verin Gerisi anam bacım Gidiyorum evinizden gülüm Kurtulam dilinizden Yeşil baş ördek olsam Su içmem gölünüzden BEYAZ GİYME TOZ OLUR Beyaz giyme Toz olur Siyah giyme Söz olur. Gel beraber gezelim Muradimiz tez olur. Salinada Salinada gel haydi Yavrum dön dolas yine bana gel. Gel beraber gezelim Muradimiz tez olur. Salinada Salinada gel haydi Yavrum dön dolas yine bana gel. Beyaz giyme Tanirlar Seni Yolcu sanirlar. Zaten bende Talih yok Seni benden alirlar. Salinada Salinada gel haydi Yavrum dön dolas yine bana gel. Zaten bende Talih yok Seni benden alirlar. Salinada Salinada gel haydi Yavrum dön dolas yine bana gel. Alcak Ceviz dallari Siva beyaz kollari. Yar Dereden geciyor hep Sarmislar Yollari. Salinada Salinada gel haydi Yavrum dön dolas yine bana gel. Yar Dereden geliyor hep Sarmislar Yollari. Salinada Salinada gel haydi Yavrum dön dolas yine bana gel BİR BAHAR AKŞAMI Bir bahar akşamı rastladım size Bir bahar akşamı rastladım size Sevinçli bir telaş içindeydiniz derinden bakınca gözlerinize Neden başınızı öne eğdiniz neden başınızı öne eğdiniz İçimde uyanan eski bir arzu İçimde uyanan eski bir arzu Dedi ki yıllardır aradığın bu şimdi soluyorum büküp boynumu Daha önceleri neredeydiniz daha önceleri neredeydiniz BİR FIRTINA TUTTU BİZİ Bir Firtina tuttu bizi deryaya kardi. O bizim Kavusmalarimiz a yarim Mahsere kaldi. O bizim Kavusmalarimiz a yarim Mahsere kaldi. Mapushanede yata yata yanlarim cürüdü. Pencerden baka baka a yarim ela gözler süzüldü. Pencerden baka baka a yarim ela gözler süzüldü. Yeni Cezve yeni Cezve kaynar kaynamaz oldu. O benim nazli yarimin dilleri söyler söylemez oldu. O benim nazli yarimin dilleri söyler söylemez oldu. BOŞ ÇERÇEVE Bırakma ellerimi Bırakma yalnız beni Son defa seyredeyim O yaşlı gözlerini Artık bülbül ötmüyor Gül dolu pencerede Yalnız hatıran kaldı Ah boş kalan çerçevede Aşkların en güzelini Yalnız sende bulmustum Son defa seyredeyım O yaşlı gözlerini Artık bülbül ötmüyor Gül dolu pencerede Yalnız hatıran kaldı Ah boş kalan çercevede BU GECE Bilmem hayal miydi yoksa düş müydü Gönül arzusunu buldu bu gece Yalın kılıç mıydı bir ateş miydi İçerim köz ile doldu bu gece Bilemedim gece ile gündüzü Seçemedim güneş ile yıldızı Mestane gözleri mest etti beni Aklımı başımdan aldı bu gece Vardım huzuruna gördüm yüzünü Haydar semahını döndüm bu gece Kurak toprak idim gül bahçesinde Çağladım aktım sel oldum bu gece |
| |