Konu: 500w anfi
Tek Mesajı Görüntüle
Eski 18-05-2006, 17:55   #1 (permalink)
faca
sinyal 500w anfi

Devre yanımda kuduruyor şu anda. görmek isteyen arkadaşlarımızı KONYA ya bekliyorum. devre 125 watt anfinin aynısıdır ancak üzerinde bazı değişiklikler yaptım. DİSTORSİYON %01 GÜÇ 500 WATT GARANTİ.

DEVRE STK DEVRELERE GÖRE DAHA UCUZ SESE 500 KİŞİLİK DÜĞÜN GARANTİSİ VERİYORUM VE DEVREMİN ARKASINDAYIM HER ZAMAN. ama devreye tek besleme verip çalışmadı derseniz o zaman buradaki forumu yorum defterini ve mail adresimi meşgul etmeyin. simetrik beslemenin ne olduğunu bilmeyenler var aramızda .transistörlerin ayak bağlantılarını bilmiyorsanız bu devreyi yapmamanızı öneririm. ayrıca bu devreyle stk entegreleri karşılaştırmayın. candy shop ta KAPAK ATIYOR VEYA ÇİVİ GİBİ SES VERİYOR diyebiliriz. ben elimde malzeme olmadığı için 2sc5200 ve 2sa 1943 kullandım. ama mj 15003 ve mj 15004 kullanırsanız sürücü transistörler daha az ısınacaktır. http://www.tamircihasan.comoooooooo sitemi mutlaka ziyaret edin. mesajlarınızı bekliyorum. devrenin baskı devre şemasını www.eproje.comana sayfanın alt kısmındaki yerden download edebilirsiniz. devrenin baskı devresi ares te çizilmiştir. >tamircihasan<

işte görüntü işte gerçek garanti. görüntüler nokia 3220 cep telefonuyla çekilmiştir.

GENEL GÖRÜNTÜ

ÇIKIŞ TRANSİSTÖRLERİN MONTAJI ŞEKLİ

ANAKART VE KENARDAN TRAFO GÖRÜNTÜSÜ

YANDAN ANAKART

KULLANDIĞIM HOPARLÖR. 38CM ÇAPLI. 2 TANE PARALEL BAĞLADIM 4OHM

MODEL:wharfedale pro lix seies düğün hoparlörü

DEVRENİN AÇIK ŞEMASI. LÜTPEN ÇIKMA MALZEME KULLANMAYIN YOKSA DEVRENİZ ÇALIŞMAYABİLİR. 500 WATT YAPTIĞINIZ İÇİN BESLEME KONDANSATÖRÜ 10000MF OLACAK. TRAFO GERİLİMİ İSE 2X36 VOLT OLACAK. ARABADA ÇALIŞTIRMAK İÇİN İNVERTÖR KULLANMANIZ GEREKİYOR. SİTEDE ÇEŞİTLİ İNVERTÖR ŞEMALARINI BULABİLİRSİNİZ. BENDEN İSTEMEYİN. DENEMELERİM VAR. EĞER BAŞARILI OLURSAM İNVERTÖRÜN DEVRESİNİ BURAYA KOYACAĞIM.

faca kişi çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla